Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ

     Αγαπητοί Γονείς,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας προς τον Αθλητικό μας Όμιλο και να υποσχεθούμε πως θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνη σας. Ο Σύλλογος μας είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο ιδιωτικής πρωτοβουλίας και λειτουργεί τις Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης & Πετοσφαίρισης αρκετά χρόνια με κύριο στόχο να μάθει στους νέους την αξία του αθλητισμού.

Η οργάνωση του ερασιτεχνικού μας Ομίλου σε απόλυτα επαγγελματικό πλαίσιο και με απόλυτη διαφάνεια, μας έχουν οδηγήσει να οραματιζόμαστε την δημιουργία μίας ομάδας πρότυπο, η οποία θα μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τα ταλέντα των ακαδημιών της.

Σκοποί της λειτουργίας μας σε συνεργασία με τους πτυχιούχους γυμναστές – προπονητές μας είναι :

  • η Εκμάθηση με Συνέπεια & Προγραμματισμό στα παιδιά σας των Μυστικών του Αθλήματος.
  • η Κοινωνικοποίηση των μικρών αθλητών, η Διασκέδαση και Ψυχαγωγία μέσα από ένα οργανωμένο πρόγραμμα.
  • η ανάπτυξη της Συνεργασίας, της Ομαδικότητας και της Φιλίας μεταξύ των αθλητών.
  • η απόκτηση Αθλητικής Συνείδησης, Παιδείας και Πειθαρχίας.
  • η εξ’ ολοκλήρου Στελέχωση της πρώτης Ομάδας με την πάροδο του χρόνου από αθλήτριες – αθλητές που θα προέρχονται από τα σπλάχνα του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου θεωρεί σε αυτό το εγχείρημα του Γονείς απαραίτητους Συνεργάτες. Εσείς οι Γονείς και τα Παιδιά σας είστε η Δύναμή μας για να γίνει πραγματικότητα η προσπάθεια μας. Η υπόσχεση μας για πιστή τήρηση των προαναφερόμενων αρχών και δεσμεύσεων, παράλληλα με την αφοσίωση και την εργατικότητα των υπευθύνων της Ακαδημίας, η αγάπη μας για το Άθλημα και τα παιδιά, η συνεργασία και εποικοδομητική επικοινωνία με τους αθλητές και τους γονείς πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κίνητρο για την εγγραφή του παιδιού σας στην Ακαδημία μας.

Καλώς ήρθατε στην Οικογένεια μας και όλοι μαζί ας πορευτούμε, πρεσβεύοντας τις αρχές << του ευ αγωνίζεσθε >> και του << νους υγιής εν σώματι υγιεί >>.

Με εκτίμηση

το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου