Πρωταθλήτρια Α2 Νότου

Πρωταθλήτρια Α2 Νότου

Η Δάφνη Αγ. Δημητρίου είναι η πρωταθλήτρια της Α2 Νότου. Είχε μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα (και πιθανότατα δε θα κάνει άλλη), αφού ηττήθηκε από τον Ίκαρο στον Αγ. Δημήτριο, όμως δεν άργησε να πανηγυρίσει τη ρεβάνς με 65-46 στην Καλλιθέα.

Μένει ο τελευταίος αγώνας με τον Φάρο Κερατσινίου στον Αγ. Δημήτριο που όμως δεν εμποδίζει τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας Φώτη Παγώνη να κάνει τα σχέδιά του για την Α1! Συγκρατημένος και παράλληλα αισιόδοξος δηλώνει:

” Είμαστε ασφαλώς ικανοποιημένοι με την άνοδο και την παρουσία της ομάδας που παρά τους τραυματισμούς έδειξε συγκέντρωση  σοβαρότητα και καλή απόδοση σε όλο αυτό το οκτάμηνο . Μέσα σε τρία  χρόνια η ομάδα εξασφαλίζει δεύτερη άνοδο και μας κάνει υπερήφανους που θα εκπροσωπηθεί ο δήμος Αγ. Δημητρίου με δύο ομάδες στην Α1 . Σημαντικό που η ΕΣΚΑΝΑ έχει την μερίδα του λέοντος στην Α1 αφού την νέα περίοδο θα έχει τις μισές ομάδες (έξι) στην Α1 . Ελπίζω να κρατήσουμε τον βασικό κορμό έμψυχου υλικού που διαθέτουμε  και στην μεγάλη κατηγορία , οι επαφές είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο και στην σωστή κατεύθυνση . Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε και με ξένες αθλήτριες βάσει εισήγησης του προπονητή μας . Έχουμε πλάνο και θέλουμε να μείνουμε ενταγμένοι σε αυτό,  χωρίς ακρότητες και υπερβολές και περιλαμβάνει και τα τμήματα υποδομής που έχουν εξαιρετική παρουσία και φέτος   . Σίγουρα πάντως τα κορίτσια έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα σε λίγα χρόνια και μαζί με το τεχνικό τιμ που έχει δουλέψει πολλές ώρες και τους εργάτες παράγοντες της ομάδας , συμπαραστάτη  την δημοτική αρχή , έχουν καταφέρει αυτό το κατά την  άποψή μου θαύμα. Δεν σταματάμε εδώ , έχουμε όνειρα  και φιλοδοξίες …”

Attachment