Δηλώσεις προπονητή πανκορασίδων

Παρακάτω οι δηλώσεις του κ. Δημήτρη Αναγνώστου για τον αγώνα Δάφνης Αγ. Δημητρίου – Τερψιθέα για τις Πανκορασίδες.

“Στο παιχνίδι που τελείωσε λίγο νωρίτερα, οι Πανκορασίδες υποχρεώθηκαν σε εντός έδρας ήττα από την Τερψιθέα του καλού φίλου Τάκη Οικονομόπουλου, με 31-29. Στα δικά μου τα μάτια, αυτό το κίτρινο φύλο αγώνα είναι το πιο ροζ που έχω πάρει ποτέ.

Τα κορίτσια επιτέλεσαν έναν άθλο, πραγματοποιώντας την πιο σοβαρή τους εμφάνιση μέχρι τώρα στη σεζόν, υπό άκρως αντίξοες συνθήκες. Συνοπτικά….. Η Τζίνα Παγώνη έπαιξε με ατελείωτη αυτοθυσία, έχοντας υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό κατά το χθεσινό ματς Κορασίδων και πονώντας σήμερα από την προθέρμανση. Η αρχηγός Ελένη Δίμτσα στραμπούληξε το πόδι της στη χθεσινή προπόνηση. Η Νεφέλη Ευαγγελίτση έπαθε ζημιά στην επιγονατίδα στο σημερινό (πρωί) ματς της Μικτής ΕΣΚΑΝΑ. Οι δίδυμες Κουλούρη μέχρι χθες είχαν 39 πυρετό. Πολλές από τις μικρές που έπαιξαν, μαθαίνουν πρώτη φορά φέτος συστηματικό μπάσκετ.

Αν εγώ αισθάνομαι μια φορά υπερήφανος, φαντάζομαι πως νιώθουν οι γονείς τους και αν όλοι με ρωτούν γιατί σκοτώνομαι γι’ αυτές από το πρωί ως το βράδυ, η απάντηση δόθηκε σήμερα στο παρκέ με τον πιο εμφατικό τρόπο. Συγχαρητήρια σε όλες και φυσικά στον κόουτς Παναγιώτη Παναγόπουλο. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε……”

Περίοδοι: 4-6, 14-19, 20-28, 29-31

Πόντοι: Σαρίδη, Κράτση, Παγώνη 16, Πιπέρη 2, Βλάχου 2, Κρικέλα 7, Διακάτου 2, Κουλούρη Βάλια, Κουλούρη Μάρω, Μπολάνη, Πεντεσπίτη

Attachment