Άνοδος της ΑΟ Δάφνης στην Α1!

Άνοδος της ΑΟ Δάφνης στην Α1!

Η Άνοδος στην Α1 είναι γεγονός!! Η Πρωταθλήτρια της Α2 Νότου παρέλαβε το Κύπελλο και πανηγύρισε όπως της άξιζε τη νίκη-κατόρθωμα!

Την Κυριακή 10/4/2016 στις 12:00 το μεσημέρι στο Κλειστό της Θεομήτορος, η Γυναικεία ομάδα της ΑΟ Δάφνης, έδωσε τον τελευταίο της αγώνα για τη φετινή χρονιά απέναντι στο Φάρο Κερατσινίου.

Όλοι οι συγγενείς και φίλοι της ΑΟ Δάφνης βρέθηκαν κοντά της για να παρακολουθήσουν τον αγώνα φιέστα που αποτέλεσε το επιστέγασμα αυτής της χρονιάς!

Ακολουθεί η δήλωση του Προέδρου του Συλλόγου, που ευχαρίστησε στο facebook όσους στήριξαν τη συλλογική αυτή προσπάθεια:

“Σήμερα έκλεισε , ένα στοίχημα δικό μου που έβαλα πριν 5 χρόνια. Ήταν το να δημιουργήσω από το μηδέν , μια ομάδα γυναικών και τις αντίστοιχες υποδομές , νεανίδων, κορασίδων, πανκορασίδων και μίνι κοριτσιών. Πενήντα επτά μήνες μετά ΟΛΑ έγιναν, οι γυναίκες στην Α1 και ΟΛΕΣ οι αγωνιστικές υποδομές στα φάιναλ 4 και φάιναλ 8 της ΕΣΚΑΝΑ. Στον δρόμο είδα τους τότε “φίλους” μου, να γίνονται φανατικοί εχθροί μου , είδα απίστευτες καταστάσεις , άλλα στο τέλος υπερισχύει η αγάπη για το άθλημα , γιατί αυτό υπηρέτησα 20 χρόνια σαν αθλητής και αυτό κάνω και τώρα σαν Πρόεδρος του συλλόγου. Σας ευχαριστώ όλους που είσαστε σήμερα στο γήπεδο μας και χαρήκατε την τεράστια αυτή επιτυχία. Ευχαριστώ τις παίκτριες μας , τον προπονητή μας Αντώνη Μπουμπου – γιατί σχεδίασε με ακρίβεια , την πορεία των τελευταίων 4 ετών-, και τους συνεργάτες μου που δεν είναι πολλοί , αλλά είναι εκλεκτοί , και είναι δίπλα μου με αφοσίωση σε αυτό το όνειρο. Ένα είναι σίγουρο , ότι η πορεία μας δεν έχει τελειώσει ακόμα!!!!! Έρχονται ακόμα καλύτερες στιγμές !!!

 

Βλέπουμε το video από εκείνη την ημέρα:
 

Attachment